fitnessjenkaa

Kategori: ALLMÄNT

Första blogginlägget

Hola! Tjejen på bilden ovanför det är jag. Jag har nyss skaffat en blogg här på forme.se. Eftersom att jag är ny här och har skapat en ny blogg så kanske ni vill veta lite om mig.

Mitt namn är Jennifer Erica Catharina Dahlgren, kallas för Jenka. Jag är 17 år gammal och bor en bit utanför Örebro på landet med min familj. Jag går andra året på restauranglinjen på gymnasiet där jag pluggar till att bli kock. Mina intressen är att umgås med mina underbara vänner och familj, sjunga, laga mat, innebandy och att träna. Det som ni kommer få läsa mest av här på min blogg är just min träning då detta mest kommer att vara som en träningsblogg. Men också om saker utanför träningen också! 

Jag älskar: 

- När folk i kassan är trevliga.

- Sena sommarkvällar.

- Spela innebandy, bästa som finns.

Jag hatar:

- Folk som skryter.

- Torsdagar.

- När kylen är tom och det finns absolut ingenting att äta.

Mål för 2015? Självklart så har jag mål för mig själv inför det nya året. Mitt mål som ligger högst upp på listan är att nå min drömkropp. Inte bara till sommaren, utan för hela året. Jag älskar träning och bra kost. Man skulle kunna säga att det är nånting jag faktiskt lever för. Så nu kör vi! Låt oss göra 2015 till ett riktigt bra år.

Upp